Není to, na co se ptáš, ale já prostě funguju bez "zrní". Nemám bezlepku jako takovou, mě vadí kynuté pečivo (takže nemusím řešit stopová množství lepku ve věcech jako zakysaná smetana nebo tak). Zahušťuju vajíčkem, smetanou, sýrem. Chleba a těstoviny nejím vůbec. Knedlíky nedělám. Brambory jíme v omezeném množství. Rodina se v něčem přizpůsobí a v něčem dělám dvě jídla - třeba dětem zapeču těstoviny a mě s manželem květák / cuketu / brokolici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.