Ani jedno. Internet je zdroj obživy mého muže, takže buď bude doma obojí nebo ani jedno (muž a internet) a i když prskám sebevíc, tak zatím muže oželet nehodlám.
Prát v ruce si vůbec nedokážu představit. Zcela jistě bych si pořídila alespoň nějakou ruční mechanickou pračku a ždímačku.
Takže ač jsem byla přesvědčená, že bych se spíš zbavila netu, tak když tu teď o tom píšu, nakonec by to byla spíš ta automatická pračka, pokud bych ji tedy směla nahradit tou mechanickou...
Obecně ze všech vymožeností běžných v domácnostech bych klidně oželela jen sušičku. Tu sice mám, ale je pro mě zbytná, používám ji velmi málo. Nerada, ale ne zase nějak obtížně, bych to zvládla bez mikrovlnky. Televize jako přístroj by mi tolik nechyběl, pokud bych měla PC s TV signálem a vlastně i bez toho. Bez myčky by to samozřejmě šlo, děti už jsou dost velké a s ručním mytím by si poradily snáz než s rozumným naskládáním do myčky, ale zvyk je zvyk....
Krátkodobě, třeba na měsíc, by se mi líbilo i v chaloupce u lesa, kde není nic, ale abych tak žila pořád, tak to rozhodně ne.
Takže když na to tak koukám, tak bych byla ochotná obětovat skoro vše, jen ten internet ne
.