jinak já jsem za svů život zkusila obě role, poprvé jsem od půlročního dítěte odešla do práce a živila celou rodinu, manžel byl doma a staral se o dítě, v druhé vlvě mateřství jsem 8 rok doma první bylo výborné pro mě kariéra-hodně peněz, svoboda...ale vztah na to umřel, druhé je nevýhodné pro mě z hlediska financí a z hlediska naplnění mé touhy se realizovat, zase jsem si to mateřství užila a vztah i když s velkými krizemi, tak zatím drží, uvidíme dál nevím co je lepší
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.