Přidat odpověď
Simono,
babička z jedné strany dávala dětem mlsat fest, ale zase chtěla, aby jedly zdravě a pořádné jídlo (byla to vyžlata), takže se poměrně snadno přesunula k mlskům v podobě ovoce. Oblíkala je výrazně víc než já a když u ní byli týden a dala jsem jim s sebou jeden bezvýznamný multivitamín, který jim hrozně chutnal, s tím, že jim může vždycky večer jeden dát, pokud si vzpomene, ale víc ne, ať mě pak doma nepronásledují, dávala jim ho pokaždé přesně úderem sedmé hodiny.
Druhá babička je naopak oblíkala zcela chaoticky a ještě třeba na vycházkách s nimi impulsivně měnila cíl cesty, takže jednou skončili v teplákách a teplých mikinách v přetopeném kině, podruhé ve svátečním a i tak tenkém oděvu místo v cukrárně v bahně na břehu potoka... To mi nevadilo, ale když si je jednou vyžádala s antibiotiky (chtěla jsem ty tři dny zrušit, ale ony se na sebe fakt těšily) a poprosila jsem ji, ať jim je dává co 8 hodin, a řekla, že se musí dobrat, a druhý den v poledne volám a dozvím se, že je nechtěla ráno budit a vlastně už přece nekašlou, tak že už jim je nedává, že jim raději udělá cibulový sirup, tak mě to docela namíchlo. Jinak ovšem je to babička parádní!
Předchozí