Přidat odpověď
Divá Báro a píšem niečo iné? Máš deti kde to strážiť nemusíš lebo sladkého zjedia primerane a žiadna babička ich nedonúti napchať sa sladkým. A máš deti, ktoré idú za sladkým a musíš ich obmedzovať.
Moje deti také množstvo sladkého nezjedia aj keby ho mali pod nosom, ani keď sú hladné, zobnú pár lentiliek alebo kindervajíčko a majú dosť na celý deň, radšej chcú normálne jedlo. Za buchtou si čokoládu nedajú, nechutí im. Ani to nezapijú džúsom, len vodou. A nie je to výchovou ani obmedzovaním, im to nechutí. Môjmu synovi dať čokoládu keď je hladný tak dostane záchvat zúrivosti, to radšej suchý rožok.
Švagriny deti idú za sladkým, 6 ročná by pila Colu alebo čokoľvek sladké bublinkové do bezvedomia, ale keď jej ponúkneš chleba s maslom a syrom tak nie je hladná. Dá si radšej čokoládu. Malá 2 ročná tiež hľadá len sladké. Švagrinu chápem, že chce aby deťom starí rodičia sladké nedávali. Ale oni dajú veľké vrecko cukríkov pre 4 deti. Moje si zoberú po cukríku max.2, viac nechcú a deti švagriny sa pobijú o zbytok. A to by mi teda sakra vadilo, že starí rodičia nedajú každému cukrík a hotovo keď vedia, že deti si to nevedia ustrážiť.
Předchozí