| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To zna asi kazda matka, strach o dite je normalni - do urcite miry. Pokud v noci nespis a pres den resis, co by se mohlo stat, to uz mi prijde za hranici bezneho strachu a asi bych to resila s odbornikem. Clovek si muze rikat, ze diky obavam sve dite ochrani a zachrani, ale stejne tak mu muze ublizit a branit v normalnim vyvoji. Mam bohuzel takovy pripad v rodine. Moje svagrova je celkove uzkostna osoba, boji se o sebe a sve blizke neustale. Jeji syn byval docela zive, zvidave ditko. Ted v deseti letech je to ustraseny kluk, ktery travi cele dny doma, ve volbem case zna jen tv a pocitac. Do skoly a ze skoly ho vozi svagrova autem - je to asi 400 m na male vesnici s minimalnim provozem, neni nutno prechazet silnici. Kluk nikdy nespal mimo domov, nejezdi na kole, na bruslich, na lyzich, na koni - cinnosti, ktere ostatni deti na vesnici bezne provozuji, jsou podle me svagrove a ted uz i podle synovce moc nebezpecne. Je chudak zcela uduseny strachem sve matky. Ta mi neustale posila nejake maily o unosech deti a jinych moznych nastrahach. Je mi to cele lito, muj bratr je z toho nestastny, ale svagrova nema nahled, ze by v jejim pripade mohlo jit o poruchu - z jejiho uhlu pohledu jsme my ostatni neuveritelne lehkomyslni az zanedbavajici rodice.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.