| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tut,
v tomhle se ti naši dysfatici tak podobají.

Taky ho svěřuju (resp. svěřovala, už je velkej) až po zralé úvaze prověřeným osobám a vždy s uvážením prostředí. Tak jsem jako blbka třeba tchýni říkala, na co si má dát pozor. Napřed nechápla, ale pak už jo.

Já jsem teda docela odolná, on se s cizími trošku mírní, ale teď se mu nějak motají nohy, nebo co a minulý týden upadl ve školce 2x, tento týden jen jednou - má odřený nos, pod nosem, rozkousnutý ret, trochu vyražený první zub (už se viklal) a 2x odřenou bradu. Kobercový lišej na kolenou nepočítám.

Pokud podnikáme njěkaou rizikovou aktivitu, hlídám si ho obvykle sama s dovětkem, že si ho taději přizabiju sama. Pokud má spadnout, tak ať je to raději pod mým dozorem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.