No já plenkovala jen po určitou dobu, tak nějsem nějak moc zkušená látkařka. a nakonec jsem nejvíc používala ty typy 2v1, kde není zvlášť plena a kalhotky, jsem taková pohodlná. Nejvíc od Imse Vimse a něco Anyhour. Protože syn byl velmi drobný tak po narození jsme měli malinké Mommys Touch a Kombolino od Popolini. Z klasicky jen kalhotkových plen mi ze značek co jsem měla přišly jako dost savé Tots Bots a Babyidea - ty jsou podle mně dost savé, ale na droboučkého mi přišly dost obrovské. Ještě jsem měla pak takové velmi "štíhlé" Stuffable Lite, taky typ vše v jednom
Ale doba pokročila, tak myslím že teď je v nabídce ještě mnohem víc značek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.