| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No a to je právě ono. Zaměstnanci jsou většinou placeni za 8 hodin práce a často se nepřihlíží k tomu - jak a co vlastně dělají. Já si tohle pamatuju z práce taky. Byla jsem hotová s prací daleko dřív než kolegyně, které tlachaly, odcházely na cigárko apod., jenže já jsem si přesto ten čas musela odsedět, což mě po nějaké době přestalo bavit. To prostě pro mě není motivační, chodit si odsedět pracovní dobu, když ten čas můžu strávit smysluplněji.

A tvoje věta "pokud je s nimi dobře zacházeno,..." mě trochu děsí, přestože jsem takové hlášky taky kdysi dávno používala vůči sobě jakožto zaměsnanci. Zaměstnanec není věc, aby s ním bylo zacházeno. Je to především svobodná bytost, stejně jako zaměstnavatel, takže by oba měli mít stejná práva ohledně svbobody a odpovědnosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.