Přidat odpověď
- "co to plácáte za nesmysly?"
které nesmysly máte na mysli ? Postřehl jsem jen ty Vaše, kterými namísto věcnosti pokoušíte se ukázat, že já cosi dostávám od nějakých firemních pobudů, které označujete jako obchoďáky
- " Zjevně jsem se vás nějak dotkla a máte potřebu se obhajovat, no přee mnou nemusíte. "
Ŕekl bych, že se docela přeceňujete. Co Vám je zjevné, mně nikoli. Nijak jste se mne nedotkla, jak jsem už i napsal, stejně tak nemám potřebu obhajovat sebe a ani to nečiním. Žádám toliko důkazy pro Vaše tvrzení, Vy je nemáte a nemísto nich předkládáte logické klamy.
- "A pokud vy máte z něčeho černé svědomí, tak to je pouze váš problém."
ani tato opakovaná pitomá osobní invektiva není důkazem, ale logickým klamem.
- "Spousta z nás jistě někdy v ordinaci obchoďáka potkala a každý si istě všimne různých potištěných předmětů od farma firem v ordinaci lékařů."
to je možné. Nijak to nesvědčí pro to, že lékaři píší léky podle smluv s farmafirmami, coř je původní tvrzení kohosi (viz vlákno diskuse), na které jsem reagoval a od kterého se odvíjí tako hloupá pseudopolemika..
- "Jinak nemám zapotřebí vám cokoliv dokazovat že? "
přesto se o to marně snažíte, jediný důkaz jste nepředložila. Vaše domněnky o tom, čím já píšu, jaké mám svědomí, čemu byste se u mne divila etc. jsou toliko projekcí obav Vašeho svědomí do mne, neprokazují nijak, že lékaři předepisují léky podle smluv s farmafirmami. To by byl onen nekalý čin, který se jistě může přihodi a snad se i přihodil, přišlo se na něj a byl předmětnou věcí soudu.
- " Stejně tak vy nedokážete mě opak."
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat.
Předchozí