| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jitys, nevím, podle mě je to o tom, jak dítě vychováš. Pokud ho naučíš spávat jinde, tak spávat bude... asi každé dítě bude občas poplakávat večer před spaním... ale podle mě to není důvod pro nechávání ho pořád doma a říkat si, že tohle má po Tobě. Mně by to třeba hrozně limitovalo. Já třeba nesnáším autobusy - v životě bych s ním nejela třeba k moři, přežiju vzdálenost do 40 minut v buse... ale mlčím o tom před dětmi, protože jim nechci předávat své fóbie a zatím s autobusy obě kamarádí... ~d~ Fakt si myslím, že tohle dost souvisí s výchovou a tím, co učiníme pro dítě normou. Ale nejsem psycholog samozřejmě - takže je tohle názor laika ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.