Moji rodičové financují pouze sebe, děti nám nehlídají, jezdíme k nim pouze na návštěvu a předem se domlouváme. Totéž je s tchánovci, kteří jen přeci jen občas stojí o to si děti vzít k sobě na několikadenní "prázdniny" - aspoň to starší. Za školu jsem rodičům nic nesplácela, ani nevidím důvod, když uvážím, že jsem se na vysoké financovala sama.
V čem konkrétně mi lezou rodiče a tchánovci do zadku, v čem je zneužívám...? Že občas v nějaké rodině mají zavedené jiné schéma, snad neznamená, že v Čechám jsou starší obecně zneužíváni svými dětmi.
P.S. Oba rodičovské páry v mládí intenzivně využívali hlídacích služeb prarodičů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.