Zdravím Před dvěma dny sem měl fotbalový zápas na umělé trávě a při střetu z protihráčem sem dopadl na kolena a ošklivě si na nich sedřel kůži, po té době mi jedno ze dvou kolen nechce zaschnou, stále mi mokvá a teče z rány světle oranžová tekutina. Věděl by někdo, jak ránu vysušit, tak aby mi co nejrychleji zaschla ? Díky práci ji musím vždy obvazem zavázat a když příjdu domů, musím obvaz opatrně strhávat :/ Takže rána se nedokáže zacelit. Doma ji nechávám dýchat, ale stále teče oranžová tekutina. Rána je velká cca 4x2,5 cm. díky za rady
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.