Je to ode mě hnusný, uznávám, ale štve mě představa, jak o mně matka i sestra najednou budou výborně vědět, až bude potřebovat pomoct matka ( a už se k tomu pomalu blíží, zdraví začíná zlobit). Výhody čerpá jenom sestra. Ať se s nima třeba udáví, ale ať pak taky přebere starosti, až bude potřeba víc dávat než brát. Jsem příliš amorál, když to takhle cítím? Má člověk povinnost pečovat o staré rodiče čistě "za péči v dětství" nebo je to v tomhle případě víc na sestře? A je příliš hnusné takhle uvažovat, když už ta situace pomaloučku klepe na dveře?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.