Akri já jsem po 2 císařích, po tom druhém 8m jsem šla se slepákem a gyn. v nemocnici mě řekl - snad nechcete další dítě, jizva je v jednom místě špatná! Můj gyn. neřešil, řekl že jizva se cca do 1r ještě hojí a čím větší odstup tím líp. Otěhotněla jsem cca po 2 letech od druhého těhotenství a nyní jsem v 9m bez problémů. Příští týd. jdu do Podolí kde budou jizvu určitě měřit a podle toho plánovat další císař. Do teď nechápu toho gyn. z Motola proč mě takto vyděsil!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.