| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pokud si 30min/den zacvičím (cvičím ve vedlejší místnosti, děti nejsou samotné doma!), jsem "jiný", lepší člověk. Pokud se mi má aktivita, na které jsem "závislá" nedostane, jsem nervozní. Není-li na hlídání mimina doma tatínek, což není často, nabízí se povolat 6ti letou dceru... Ale já zhruba v tomto věku hlídala nejmladšího bratra, hrozně mě to otravovala, brala jsem to jako křivdu (chtěla jsem lítat s kamarády) a opravdu v dětství mé vztahy s tímto sourozencem byly pod p=sa (dnes vztahy super:-) Já ho teda měla na hrbu stále, po dceři mi stačí max souvisle těch 30min (Občas, ne každý den), jindy popř třeba úsek a la návštěva wc/příprava svačinky apod

Hlídání dcera už nečiní s nadšením jako po mém návratu z porodnice, to bylo atraktivní, nyní už je hlídání pro ni trochu opruz, ale ne zas úplně. Respektuju její práva, ale chci taky nějaké povinnostiu, takže co myslíte HLÍDÁNÍ SOUROZENCE JE AKT DOBROVOLNOSTI, NEBO LZE ZAHRNOUT DO POVINNOSTI??? DÍKY ZA ODPOVĚdi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.