mimino má 8měsíců, sudy válí, neleze, divadlo vyžaduje dost. Hlídání starším spočívá v tom, že starší dělá zábranu tělem, aby nehnáplo z nízké postele (když už válí sudy), popř -vlastbně to především-jak píše žžena, aby nezačalo řvát (přesně to pochopila. mám-li co 2minuty odbíhat, nemá cenu začít, nepřinese mi to uspokojení, požadované, ale spíš mě to nakrkne, potřebuji 30min v celku.
cvičívám ráno, hlídá-li manžel, ale je-li pryč, musela bych začít před probuzením mimina v cca půl šesté a to mi už jednak nedělá moc dobře, svaly "spí" a hlavně zas pode mnou (u sousedů) spí 3leté dítě, které beru v potaz a nemíním mu v tuto dobu dusat nad hlavou. Přes den tj vesměs utopie, mimino spí minimálně, občas se zadaří 40min v kuse, ale spíš dá 3xden desetiminutovku a je vymalováno (a tím nastává opět situace, že začnu..a houby)
jo, snažím se starší fakt nezneužívat-jak zminuje myslím Lída, většinu prací dělám s miminem v manduce (postýlka nehrozí). já hlídala sourozence několik hodin/den a jo, štvalo mě to, proto s tím mám trochu problém,,,ale teda ne tak fatální, jak mi tu někdo podsouvá
Děkuju všem za názory.