| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

H.roudo, můj starší syn mi taky pomáhal s mladším,ale chtěl to on....neměl to jako povinnost.....a to je rozdíl.....on si mimino nepořídil.

TAky mu tuhle něco vysvětloval do školy, prootže se to učili jinak.....došla jsem pořádala jsem,ale nechci na něj tohle přehazovat...je to moje povinnost.Ale bylo to něco co jsme se jaksi v dějepise mi vůbec neučili......a on to má v hlavě. neměl nejmenší problém. Kdyby to bylo potřeba denně, nechtěla bych to po něm.

A já zase nevidím důvod, proč by si zakladatelka nemohla zacvičit tak,aby nemusela otravovat někoho dalšího.......(jo já málo kdy někoho žádám o pomoc nerada někoho s čím koliv otravuju a když už opravdu něco potřebuju, tak se zadaří, krom jednoho člověka, který usoudil, že mi to bude dál škodit....)

Moje děti chápali, že když cvičím můžou si okolo mě jezdit autíčky....~d~
A jestli nyní vyplavalo, že to mimino je batole.....tak vůbec, to jsem dělala běžně.....okolo sebe rozestavěla hračky a šla cvičit, syn později dva si okolo mě hrály.

A to jako všichni vaříte jen když někdo hlídá~e~(to jsem tu včera taky vyčetla) to bych asi nic neudělala....kdybych čekala až bude někdo k ruce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.