Žžena, jo asi máš pravdu,ale taky nevidím důvod ,aby to mělo starší dítě jako povinnost.....prostě proč?
Může vyndávat myčku, pokojík si už určitě sama uklízí roky, chodit s odpadkama, může vysát.....umýt boty...co já vím...co by potřebovala, udělat jeden den v týdnu večeři pro všechny.......
..,ale denně 30minut....za tyden je z toho 3,5hodiny....to se ji velmi rychle znechutí....prostě má je daleko od sebe, má dva jedináčky, parťáci do hry to nebudou..,ale s tím musela počítat.....
A já zase nechápu proč ten starší by měl pořád hlídat toho mladšího, proč by mu měl později dělat poskoka a sluhu, protože je pořád mladší.......
Zrovna nedávno si stěžovala známá, že její dcera nechce bráchovi 13 dělat svačinu, no bodejd by chtěla, bratr ji má za služku.....a na můj nápad, že se mají střídat se vytřeštili oni, že on je přece kluk....
No tak to mi přijde stejný s tím hlídáním........proč by starší měl takto automaticky hlídat a převzít práci za někoho.....jo nyní to jsou 30minutovky a později.......