| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žženo, jasně, tak na to co píšeš jsem využivala čas kdy batolata a mimina spala...což bylo 2-3h okolo oběda v 19h už taky večer spala.
A pokud jsem s nima šla na koj. plavčo, věděla jsem , že mám 4h. a to si myslím, že je času až až.....

průšvih je, že zakladatelka píše, že batole nespí, tudíž je protivné.....ona ten čas asi potřebuje,ale řeší to s manželem....super....dceru to nebaví....tak čas od času by ji přesvědčit mohla,ale .......

Prostě je to zvláštní....

A rozhodně i s tímto prístupem to nejsou žádný rozcapenci....opak je pravdou. Hodný, pomáhací, když vidí sami příjdou a sami pomůžou....nebo něco udělajíá místo mě.......(osobně je to spíš tím, že jsem jim to nezprotivila tím " musíš!!!")

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.