Přidat odpověď
Zaregistrovana, urcite. To byla proste souhra nahod. On je totiz tatinek postavil pred hotovou vec. Dostavil se tam bez nejakeho oznameni, ze ji sebou bere. Dcera pozvala sourozence a nas dva na oslavu narozenin (jelikoz z urcitych duvodu slavime spolecne Vanoce a jine od jeho odchodu, neprislo nikomu z nich na tom nic divneho. proste jsme tam oba a nijak nekonverzujeme). Den po pozvani mailem dcera odjela na tyden pryc. Ex se dostavil ke mne a oznamil, ze mini sebou vzit novou partnerku a predstavit ji. Muj nazor, ze k nasim detem brat nekoho ciziho, kdo neni zvan, se mi zda dost nevhodny, nacez to "vhodne" rozvedl a odesel stredem.
Mluvila jsem s detmi krome dcery, na kterou jsem nemela kontakt, a rekla jsem, ze nevim, jak se na takovem setkani chovat, a deti to chapaly. Dcera prijela domu v noci par hodin pred oslavou a nic o tom nevedela. Bylo to pro ni prekvapeni.
Niijak to s detmi nerozmazavam. Pristi oslavy jsou u mne a sem ji pochopitelne zvat nebudu. Jak to bude dal musime prodiskutovat. Oslavy vnoucat pochopitelne kvuli tomu, ze ja nevim, jak se tvarit, dvakrat poradat nebudou a tech bych se samozrejme chtela ucastnit - jak to jim vysvetlit nevim.
Předchozí