| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak k tomu došlo? Protože se jim v pořádku lépe žije, nešlapou po vlastních hračkách, ví, kde co mají, nemají to zhuhlané, a jiné výhody? Ze svých dětí (9 a 6) jsem úplně zoufalá, protože uklízejí jen pod přímým dozorem a nepořádek nevidí. U starší dcery je k tomu ještě bonus, že je jí úplně jedno nejen jak to vypadá u nich v pokojíčku, ale jak vypadá ona. Klidně si nebude mýt vlasy (i když už se jí mastí), půjde v tričku pokecaném od jídla nebo v tričku, co leželo zmačkané někde kdesi kam ho ona zchuchlala. Nejsem nijak náročná, ale dnes ráno jsem vybuchla a křičela na ni. Ona s radostí přijala manželův názor, že je škodlivé vlasům mýt je častěji než jednou za týden. Já vím, že přijde věk, kdy dcera snad změní názor a své mastné vlasy bude vidět, ale co do té doby? Má je dlouhé, dělají se jí vyloženě provázky a vlasy zavání. Tak jsem jí to dnes ve vzteku velmi nevybíravě vpálila do očí, až šla do školy s brekem. Dřív jsem jí to jen vysvětlovala, ale prostě jí to takto nevadí, a mě dneska přišla jak bezdomovec, co ho hezky oblékli a zapomněli umýt. Pro rýpaly zdůrazňuju, že nechci mít doma žádnou nažehlenou bárbínku, sama se nemaluju, nevoním, nestrojím, ale jsem upravená a umytá. Dítě vstane a nevadí mu neumýt si ani obličej, vyrazí ven neučesaná a v tričku naruby. Jak to dítě motivovat k sebepéči?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.