Přidat odpověď
Očko,celkem umíš odhadnout lidi,ne fakt nejsem zlá,ale naštěstí nemám ani starosti,natož velké starosti.Syn už má po chemách,věřím a ne jen já,že se mu to nevrátí,takže to beru jako takové tytyty od života,ale zdá se nám s manželem,že arogantní je synáček pořád stejně,no to už je jeho problém,každý jsme nějací.Psychicky zdá se,že to snášel dobře,měl odnás servis veškerý,protože před nemocí pracoval jen 4 měsíce,tak si nestačil vytvořit žádné rezervy,na což jsme ho nyní ale pro budoucno upozornili,že se každý musíme spoléhat především sami na sebe.
A tady navážu-proto nesnáším nezodpovědné lidi typu Mamči,kteří se chovají jako zvířátka a to se vším všudy.A odnášejí to ti zcela nevinní.
Přesně jak píšeš,ráda řikám vše narovinu-teda tady hlavně napíšu,protože o nic nejde,v reálu jsem natolik chytrá,že rozlišuji podle toho kde se co očekává a co mi za co stojí či nikoli.Ale nenávidím přetvářku a to litování mnohých tady,kterým je to ovšem ve skutečnosti šumák,ale potřebují prostě splynout s davem.Já jsem v tomto jiná -Nejsem jedna z davu.
Předchozí