určo je to bradavice!!! synek si ji z bazénu přinesl taky. Taky se mi nejprve zdálo, že to bude spíš kuřivoko, ale na kožním paní doktorka diagnostikovala bradavici. Objevilo se mu to v prosinci o vánocích, kdy 3 týdny nebyl na plavání, ale měl těsně před vánoci ATB na zápal plic - klasika - oslabený organismus! Likvidovali jsme to nejprve patladlem od kožní, ale to nefungovalo. Nakonec jsem ji během 14-ti dní umořila Duofilmem z lékárny! Ufff, ale dala mi zabrat, teda!
Mých kamarádek holčičky - synkovi spolužačky měly bradavice teď v zimě také z bazénu... je to jako mor!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.