Přidat odpověď
Mám z Tesca F&F kalhotky, ponožky, triko, syn pije z Babylove flašky i v DMku, v Lidlu kluci za velký nákup snědí i tři rohlíky (napůl) a u pokladny hlásím s pytlíkem s jedním rohlem a par drobky "čtyři" (ochranka stojí u rohlíků, mají kamery plus na pokladně ani nehnou brvou, protože tohle je v prodejně pro ně plánovaná a akceptována situace, info mám přímo od provozní), nákup skládám do kočáru (když dojde místo pod kočárem, skládám do boudy i do sáčků na madle) protože vozík nemám šanci s kočárem vézt a košíky nemají, dnes na trzích dvouletej syn volně běhal a shodil dvě mrkve na zem... A žádný problém, nikdy nic. A u půlky jmenovaného by i lidi z Rodinky padly v mdlobách. Já nekradu a nezlobím se na kamery a hlídače, podle mě jste oba zareagovali v pořádku. Podle mě tohle je prevence. A dobrá, dát vědět, že se to hlídá.
Jednou jsem z Rodinky byla v depresi, že nechám děti žrát rohlíky. Tak říkám, Péťo, a dost, když to jde s cukrovinkami i mlékem, počkáš na zaplacení s rohlíkem. A v tu ránu v Lidlu před námi čtyřicetiletý chlap si narval do huby na dvakrát dognut a šel dál. Péťa na mě vyděšený pohled. Tak jsem mu dala rohlík a dvě koruny, že pán to taky zaplatí až spapal.
Aneb, děláme jako matky, co můžeme, ale nejsme roboti. Dělej to dál, jak můžeš, nahlas Kubika a pokud vynecháš, jednej stejně v pohodě a asertivně, jak jsi jednala.
Předchozí