A nebo máš jen hnusnou angínu-záleží,jak se to dá vydržet.....Buď můžeš na pohotovost nebo pokud máš doma nasadit si zatím atb.Já to takhle udělala-taky bolest v krku-nešlo jet hned kdr.-a tak jsem si nasadila ospen,co doma byl-a dr.řekla ok.-a dopsala mi zbytek.... Jasně,atb si člověk nemůže jen tak nasazovat,jak se mu zlíbí-ale v mém případě,horečka,bolest v krku a těla bylo zbytečný čekat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.