| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Valkýro,

ale proč by musel u sexu být vždycky orgasmus?

Já myslím, že u fungujícího partnerství má sex i další rozměry než jen vlastní ukojení.

Jsou momenty, kdy člověk (a lhostejno, zda to je muž nebo žena) třeba VÍ, že je unavený a že by mu vlastní uspokojení trvalo hodně dlouho a necítí se na to, ale zároveň taky ví, že ten druhý je na sex zrovna naladěný. Pak mi připadá jako velmi rozumný kompromis uspokojit toho druhého bez nároku na uspokojení vlastní, právě kvůli tomu rozměru "potěším milovaného člověka, i když já sám v tuto chvíli nejsem uspokojení schopen". Pak by ovšem od toho druhého člověka mělo taky vzejít maximální pochopení a měl by žádost o případnou "rychlovku" vzít tak, jak je mu předestřena - jako vstřícnost a výraz lásky partnera k sobě, a nesnažit se hledat v tom nějaké jinotaje a snažit se toho druhého uspokojit, přestože mu bylo výslovně řečeno, že ne.

Ovšem to musí být na všech frontách všechno v pořádku, při nějakých hlubších neshodách naprosto chápu, že k tomu není ochota.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.