| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V 25ti jsem dal 50 km kluci tenkrat sli 100 z Prahy a nas holky dohnali po ceste. Absolutne jsem se odrovnala:-) sli jsme rychlym tempem mela jsem sportovni boty, ktere se mi pred cilem rozpadly:-) V cili jsem byla fakt uz v Prčicich se silama, absolutne jsem nebyla schopna udelat ani krok. Stezi jsem se dopravila vlakem domu. Mela jsem asi zanet kycelnich kloubu a skoro tyden jsem nemohla chodit. V nedeli jsem cely den lezela a na zachod se plazila:-)).

Strasne rada, ale na tu akci vzpominam.

V te dobe jsem sice byla trenovana, ale ne na chuzi. Dala jsem to jen tak.
Dneska bych uz, ale takovehle dobrodruzstvi nepodnikla byla jsem fakt v cili totalne na dne. Jsem rada, ze nas osvitilo a nesly jsme s klukama to cely, to by me asi nekde museli po ceste nechat:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.