To jsem na jednu stranu ráda, že v tom nejsem sama. Můj táta tohle nikdy nebyl schopen pochopit - hodiny všude v baráku (protože to je jeho koníček) a já z toho šílela. Teď když k němu přijedeme s manželem a prckem na návštěvu a máme přespávat, okamžitě všechny hodiny v místnosti kde spím zastavuji. A může se vztekat sebevíc. Malý by je měl mít v pokoji, ale já tam s ním trávím dost času, tak o tom právě dost přemýšlím. Zkusím nějaké ty hodiny na baterku a uvidím. Pokud to pro mě bude i tak dost silné, budeme muset najít jiné řešení. Třeba mu koupím malé bateriové hodinky na ruku a plakáty s Fíkem pověsíme na stěnu jen tak ;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.