Přidat odpověď
Moje dcera je v první třídě teď a desky má jen A4. A5 v podstatě nepotřebuje, učebnice a pracovní sešity pro prvňáky jsou vesměs formát A4 a ten jeden sešit na desetiminutovky a žákovskou knížku má v těch velkých. Navíc jsem nekupovala žádné velké tvrdé, ale lehoučké, aby neměla aktovku pak zbytečně těžkou. Dcera je pořád drobounká a váží cca 18,5 kg teď.
Fixy nemá a nepotřebuje. Děti na ně tlačí a pak propíjí, takže má jen pastelky. Největší spotřeba je červené a modré :), to je pořád zakroužkuj červeně, podtrhni červeně ....
Láhev, no my jich doma točíme pořád několik, kupuju je a měním často, i když jsou drahé, zdravé a nevím co všechno, po čase mi přijde, že jsou prostě "jeté". Musíš se podívat, jaká láhev se jí do aktovky vleze. Dcera má aktovku Herlitz Midi a tam se vleze jen půl litrová. A stejně tak je v aktovce malá kapsička na svačinkový box, takže původně vybraný má dcera na výlety do batohu. Do aktovky jsme koupili menší. Ale i krabičky u nás máme v masivním množství. Jen ona chtěla nějakou s obrázkem.
Předchozí