Přidat odpověď
Ráda bych znala Vaše osobní zkušenosti nebo názory na sex v době menstruace.
Jsem asi ze "staré školy", ale vždycky jsem brala tuto dobu jako čas "kdy se nemůže". Dříve by mě to ani nenapadlo - bolestivá menstruace apod., ale po dětech už těmito problémy netrpím - ale pocit, že "se to nemá" ve mně stále přetrvává.
Mám poměrně čerstvý vztah (něco přes čtvrt roku) a s mým novým partnerem nám to v sexu opravdu klape. Já jsem se asi konečně uvolnila a užívám si tak, jak bych si to nikdy dřív nepředstavovala... A on je úžasný a dává mi neustále najevo, jak jsem pro něj atraktivní.
Doposud jsem měla štěstí, že jeho služební cesty kolidovaly s mou menstruací a teď prvně se stalo, že jsem "se přiznala", že teď to nejde, protože menstruuji. Trochu jsem se styděla, ale jasné - o nic nejde - je to dospělý chlap, tak ví, že ženy občas menstruují, ne? Ale překvapila mě jeho reakce, kdy mi dal najevo, že tohle přece není žádná překážka. Nejdřív mě to zaskočilo, ale vlastně to podal stylem, že jsem pro něj přitažlivá i za téhle situace...
Tak nad tím přemýšlím a říkám si, zda jsem sama sobě nevsugerovala ten pocit, že jsem v téhle době "špinavá" a zda bych se neměla přijmout tak přirozeně jak to podává on...
Jak to vidíte? A tedy hlavně: Považujete sex v době menstruace za tabu? Nebo jsem jen já v tomhle "nemoderní"?
Předchozí