Nemám...v posteli nám to neklape už nějakou dobu. Snažila jsem se o všechno možné i nemožné. Prostě ho už svojí postavou moc nepřitahuju a já to vím...já sama mám kvalitního milence(milenec je skvělý, nevadí mu jak vypadám) o kterém manžel neví. Protože je mi 32 let a prostě bez sexu být nemohu.Prostě jsme se s manželem otevřeně bavili a on mi řekl, že by tohle chtěl zase zažít. "Za mlada" totiž se podobná situace odehrála...kdy jsem to před ním dělala s jednou kamarádkou a on dodnes lituje, že se nezapojil....a já žádnou kamarádku už nechci. Chci někoho s kým náš život není a nebude propojený...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.