Ano
Tí čo sa divili výrazu jazyky lásky asi to moc nečítali predpokladám.
Takže:
A: Slova ujištění
B: Pozornost
C: Dárky
D: Skutky, služby
E: Fyzický kontakt
No a k tématu, alebo skor "dohadovačke" poznamenám, že v mojich očiach tu prišlo hlavne k nedorozumeniu.
Angrešt nech sa nehnevá, ale naozaj reagovala dosť blbo, ma to v jej prípade prekvapilo (a obhajobu od holiek tu má HLAVNE kvoli všeobecnej virtuálnej obľube v iných tématoch vačšiu, než zakladateľka). Ale kto si bez viny, hoď kameňom...tiež mi to niekedy uletelo.
Ale zakladateľka tiež reagovala blbo, posobí to strašne ublíženecky a naozaj to vyznieva chvíľkami ako nepriama manipulácia smerom dejte mi za pravdu a litujte mě. Ale písané slovo vyznieva často inak, než ako to vyznie reálne, hlavne v prípadoch obhajovania sa...
Takže sa snažím pochopiť, jak to myslela a predpokladám, že je typický "řešič" a proste sa jej viac dotklo, aby niekto reagoval odmietavo "pre istotu dopredu". Je fakt, že oslavu oplácať nemusí, ale nemusí to ani tak dopredu buransky zdorazňovať nevhodne, stačilo si to decentne pomyslieť a prípadne svoju oslavu proste týmto štýlom nerobiť až na ňu príde.
P. S. Čaká ma niečo velice doležité a som zvedavá, ako zareaguje okolie, pretože bude prekvapené a rozhodne gro z nich by očakávalo niečo iné, než ako to bude
Zastávam názor, že človek má veci robiť tak, ako to cíti, ne tak, ako to očakáva okolie
P. P. S. Toto téma sú hlavne žabomyšie vojny