NO..prepáč, ale fakt si to četla? Myslím, že nie a momentálne si si niečo rýchlo vyhľadala a manipuluješ tiež vo svoj prospech
Tým nevravím, že je tá kniha vševedúca a že s ňou musím nutne súhlasiť a nevravím tým ani to, že zakladateľka nemá tendenciu tiež manipulovať.
Len som proste poukázala na rodinkársky trend - kritizovať niečo, o čom nemám prehľad, húfne sa pustiť do niekoho (byť trebárs aj do troch štvrtín oprávnene) a naopak niekoho iného adorovať (mne by ste napr. reakciu, akú mala Angrešt neobhajovali, som tu v inom "postavení"
)) Ale to len ako príklad, iný ma momentálne nenapadol.
A inak, keď sme u toho, so mnou majú manipulátori veliký problém, u málokoho uznám autoritu (to už si musí jo zaslúžiť) a manipulovať so mnou (v realite) je fakt obtiažne. Vidím, že zakladateľka ublíženecky manipuluje (aj som to písala), ale zároveň som sa snažila pozrieť na vec aj z inej stránky, nie houfne prikyvovať.
Ale fakt neviem, či sa dá pochopiť z virtuálnej diskusie, ako som to myslela. Urážať som Ťa Vokounku nemala v pláne, snažila som sa len asertívne vyjadriť, že to nebolo vhodné až tak podať, jak si to podala.
Proste táto diskusia nevedie nikam inam, len k "hádkam". Vďaka obojstranným reakciám nevhodným.