zánět zvukovodu jsem měla mockrát, ale NIKDY mi nezalehlo u toho ucho. pak jsem měla rozsáhlý zánět dutin (všech) a to mi nejprve ucho zalehávalo, pomáhalo klasicky zívnutí, ... ale pak to zalehlo trvale a já neslyšela. Vedle mě (asi 3m ode mě) houkal požární poplach... a já si v klidu dál četla, protože jsem absolutně nic neslyšela... přešlo to asi po týdnu tak, že jsem alespoň slyšela, celkově v pohodě jsem byla po měsíci. Ale měla jsem ATB, protože se mi ten zánět nechtěl pustit. dost mi od toho bolela hlava (ale jako fakt festovně!!!), po důkladném vyléčení všechny obtíže ustaly
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.