Přidat odpověď
Z čeho bychom žili??? Co třeba z neplodných párů, u kterých opravdu není potřeba podvádět a tvrdit jim že jsou neplodní když nejsou? :)))
A že podle tebe ta neplodnost dnes není tak dramatická jak se uvádí? No když myslíš... stačí se podívat na normální hodnotu spermiogramu před lety a dnes... ta norma se stále posunuje a bude mnohem hůř... To co dřív byl špatný výsledek je dnes v normě. Nedávno jsem byla na školení, to jsou fakta a ne nějaké výmysly.
Navíc když se podívám kolem sebe, jen já mám 3 kamarádky co se léta snaží otěhotnět přirozeně... po veškerých nezdařených pokusech, změnách životního stylu (speciálnímu cvičení,abstinenci, očistných kůrách atd atd... ) už ze zoufalství i po IVF...zatím taky nezdařených... ale jestli myslíš že neplodnost není problém-nebo že vlastně NENÍ...? Je to výmysl doktorů? No, kéžby...zkus to říct ženám, které se léta snaží...
Ne, z altruismu tu nepracuju, to je jediné, v čem máš pravdu. Ale zároveň bych kvůli penězům nebyla někde, kde někoho vědomě poškozuju, jak jsi mě nařkla.
Předchozí