Přidat odpověď
Asi budu jedna z mála co ti bude radit opak, nechat si to vzít, ale mám v sobě ty stejné pocity to co máš ty, představa, že bych měla být znova těhu, prožívat to celé znova, (o těch 9 měsíců ani nejde, ty utečou jako voda), ale pak celý ten proces od novorenzence, přebalování, krmení, než to vyroste do nějaké samostnatosi, a hlavně to, že to tu rodinu bude držet zase u mimina, bude se vše podřizovat miminu, veškeré aktivity, které už se dají dělat se staršími dětmi, ať už společná jízda na kole,různé výlety, taková ta volnost, s těma dětma, odbodbí které si děti užívají nejvíc, budou mít hezké vzpomínky na dětství, a nejen vzpomínky na mámu, která je utahaná a strhaná, z toho stereotypu,jak běhá celý den okolo mimina a až to všechno pomine tak už jsou z dětí puberťáci co moc o společneé zážitky nebudou mít zájem. Já už bych to nedala mít znova mimino. Až teprva teď si to užívám (děti 7 kluk a holka 4 roky) ikdyž už chodím do práce. Takže za mě bych šla na potrat, už kvůli dětem které doma mám, které chtějí mít doma pohodovou mámu a něco zažít.
Předchozí