| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hm, trn z paty se dá tedy vytrhnout i jinde než u moře, pokud jde o zajištění hlídání dětí o prázdninách.

A jinak tedy nejsem už na MD, ale OSVČ - tj. svůj čas si dokážu a musím přizpůsobit prázdninám mladších dětí, zatímco sestra je zaměstnanec a tedy čas si přizpůsobuje o prázdninách o dost hůř a výsledek je, že loni byly její děti u babičky 5 týdnů a moje dva dny. Myslíš, že mě a děti to nemrzí? Proč mám chápat s tak diametrálním rozdílem čas, který babička tráví s vnoučaty? To, že je některý rodič na MD a jiný už pracuje není v této situaci dostatečným argumentem pro ty děti, s kterými maminky na MD nejsou, jen mají tu smůlu, že mají malého sourozence s kterým maminka doma je a určitě taky chtějí změnu a ne být celé prázdniny jen s rodičema. ~;) Pokud to jde, měla by babička rozdělit čas mezi svá vnoučata trochu víc spravedlivě. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.