| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jistě - pokud požádají o hlídání, protože třeba se něco stalo, co nemohli předpokládat, tak to bych přeorganizovala, pokud by to šlo. Ale písknutí - Roman si vzpomněl jet na kolo a pak je pařba - tak kvůli tomu si skutečně nebudu přeorganizovávat vůbec nic.
Jako vtipný bylo, když mě manžel nahonem odvezl se silným krvácením před porodem do nemocnice, doma to vypadalo jak na jatkách a nechával doma třináctiletou dceru a čtyřletýho syna s tím, že se neví, jak to dopadne. Volal manžel našim, zda by nemohli - myslel třeba postarat se o mladšího, protože je jasný, že dívat se celý den na postel od krve není nic moc a nechtěli jsme po dceři, aby to uklízela a ještě hlídala svého bratra a starala se o něj vč. jídla. No a naši na to do telefonu - hahaha, my jsme se rozhodli, že pojedeme k mé sestře, takže se nám to nehodí. Ale dej vědět, jak jste to vyřešili, to nás skutečně zajímá.
No - vědět jsme jim teda nedali nic a moc se divili, že jsem jim nedala zprávu o narození našeho dítěte. Po upřesnění - k mé sestře jeli stejně jako každý druhý den a bydlí od nás půl kilometru. V takovém případě bych já jako babička na písknutí fungovala. Taky jsem fofrem přeorganizovala náš program, když mi zavolala kamarádka a pomalu brečela, že to na ni přišlo a nemá zrovna nemá kam dát děti. To jsou přece situace, kdy se udělá maximum - teda dost lidí to udělá, ale ne všichni.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.