| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám zkušenost z loňska ... dětem jsme vysvětlili, jak to bude vypadat, a jedno z nich se rozhodlo, že tam jít nechce, druhé chtělo dědovi položit k rakvi kytičku, tak tam bylo. To, které jít nechtělo, bylo v tu dobu u známých (ještě s dalším naším mladším dítětem), to které jít chtělo, položilo kytičku k rakvi a pak chvíli bylo vzadu s manželem, ale když už ho to nudilo, tak prostě šli před obřadní síň. Nakonec bylo vlastně moc hezký, jak se smrt propojovala s životem, protože před obřadní síni byla i švagrová s dvojčaty a společně s mým synem tam děti výskaly... Někdo by to nesl těžko, ale pro nás to v situaci, v jaké jsme byli, bylo příjemné. Ale obřad byl jen pro velmi málo lidí z nejbližší rodiny.
Každopádně, místo popohřebního posezení s dětmi manžel udělal rituální rozloučení s dědou na místě, kde asi děda zemřel. Dali mu tam kytičku, zazpívali mu a rozloučili se s ním po svém... to pro ně bylo hodně důležité. Já to samé udělala o rok později, že jsem tam šla vymazat tátovo telefonní číslo z mobilu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.