bych se k té bazalce přidala. Mám více bylinek na takové bylinkové zahrádce, normálně na zahradě. A akorát ta bazalka má od něčeho "ožrané" listy, ostatní nic (máta, šalvěj, majoránky). Nějaké tipy jakým potvorám chutná jen bazalka a co s tím (nějak přírodně)?
Taky jsem sice zrovna tu bazalku koupila "hyper", ale odtud mám i jiné bylinky a ty dobrý. Akorát se mi ještě zdá že mi trochu chcípá saturejka (ta je "kvalitní" ze zahradnictví), nemá nějaké spešl požadavky?
Omlouvám se za přídavný dotaz k zakladatelce a možná celkově za stupidní dotazy, ale jsem co do rostlin začátečník.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.