nic si z toho nedělej my máme ve škole zatím nejstaršího - je první rok na gymnáziu a přes velké nemoce donesl vyznamenání, jsme na něj velmi pyšní, ač on sám má pocit, že to mohlo být lepší.. no jako mohlo... moc učení nedá, ale přesto se snažil a já jsem spokojená, dokud nejsou na výzu trojky kvůli flákání.
o jeho vysvědčení se zajímali pouze moji rodiče a manželova babička (je jí 88 a byla učitelka manželova máma, ani její druh, ani manželův táta ani jeho manželka se nenamáhali ani zeptat, ani dětem zavolat.. navíc kluci měli před týdnem narozeniny a manželův táta se ani nenamáhal jim popřát.. takže to vysvědčření mě už ani nepřekvapilo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.