Tak sice netuším zda jinak zájedm o děti mají, nebo je to tak u všeho.
Ale já jelikož dítka školou povinná zatím nemáme jsem nijak předem netušila že vysvědčení je v pátek, neb za konec školního považuju až 30.6. Bych fakt jinak myslela že je to až v pondělí (nevím z čeho to má vlastně "nerodič" školou povinných poznat) A až budu stará a senilní, možná že mi nedocvakne ani ten červen, že to vlastně znamená vysvědčení (potenciálních vnoučat). Tak pokud je to tak, a jinak jako prarodiče fungují dobře, tak třeba jen netuší ???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.