Ano, brala jsem si je, když měly kolem 9-11 let, vždy jen jedno. Babičky jsme neměli, tak jsem občas zaplácla nějaký den prázdnin služebkou. Pro děti to byl výlet na tři dny se spaním v inspekčním pokoji. Já jsem měla práci na zámku, děti pobíhaly po parku, na oběd šly se mnou do restaurace. Vše po domluvě s kastelánem a s kolegyní. Nejvíc je bavilo oblékání princeznovských šatečků, které na zámku půjčují za poplatek na prohlídku, na to se vždycky nejvíc těšily. Do pracovny na obtíž jiným kolegům bych je nebrala nikdy. Nedostatek dovolené na pokrytí prázdnin jsem řešila výhradně neplaceným volnem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.