U nás co šlo jsem zrušila. Slavíme pouze děti a to ve složení já s manželem, děti a prarodiče. Neděláme žádnou megapárty s balónky a krepákem jen takové drobné posezení. K tomu 6 letá dcera si může pozvat na některé odpoledne kamarádky, ale to jim dál na stůl jen nějaké sladkosti a křupky, program jim žádný neorganizuju. S manželovými sourozenci slavíme jen kulatiny a jinak nic, přijde mi to zbytečné. Navíc svoje kulatiny slavím na ty si pozvu kamarádya le ani to neberu jako oslavu narozenin jako posezení s lidma se kterýma se vidím jen z rychlíku párkrát do roka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.