| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám také rodiče, který svou rodičovskou lásku podmiňuje. Rodičovská láska je bezpodmínečná. Neplatí tady, že když se budeš chovat tak a tak, když budeš mít takové a takové zaměstnání, když si vybereš takového partnera, budeš mít takovou sexuální orientaci apod. - budu tě mít rád. To je vydírání, nikoliv láska.
Je možné, že je jeden z rodičů zabedněný sobec, ale ten druhý tomu NIKDY nesmí ustupovat. Zůstat s manželem za cenu, že ztratím syna? Ne, děkuji.
V případě zakladatelky bych manželovi oznámila, kdy syn přijede domů a pokud by se mu to nelíbilo, může se na těch pár dní, či týdnů odstěhovat. V žádném případě bych se s ním pokoutně nesetkávala mimo domov. Proč by mělo mé dítě trávit volný čas po návštěvách jen proto, že má jeho otec problém? A když bych si za ním chtěla udělat výlet, tak se vším všudy.
Manželovi bych navrhla návštěvu psychologické poradny. Nechce a svůj problém popírá? V tom případě mu já ani jeho dítě nestojíme ani za 1 hodinu jeho času - více by návštěva psychologa nezabrala.

Mmch. můj syn má zálibu a v dohledné době i povolání, které se absolutně neshoduje se světonázorem mého muže.
Nechce se o tom bavit, syna shazuje a rovněž si nepřeje, aby u nás bydlel. Nutno podotknout, že má manžel smůlu. Syn je tady doma. Tohle je potřeba říci nahlas a stát za dítětem od samého začátku.
Cítím potřebu dítě podpořit.
V momentě, kdy jej zavrhne druhý rodič, je tato potřeba ještě silnější. Dát dětem najevo, že stojíte za každých okolností za nimi a jejich volbu akceptujete.
Nemohla bych žít s pocitem, že jsem ,,pro klid v rodině,, hodila přes palubu své dítě.
Věřím zároveň tomu, že když tohle citlivý člověk udělá, podepíše se to v budoucnu na jeho zdraví.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.