Asi ne moc dobře, brečela jsem. Pak jsem běžela za synem a plácala nesmysly, co mi přišly na jazyk, aby nechodil pryč a že to otec nemyslí vážně (nic lepšího mě v tu chvíli nenapadlo). Syn se pobalil a řekl, že má kam jít a že zavolá. Tři roky, ten první rok byl v Česku. Nemluvím s ním tajně, za to mi muž nestojí. On tedy odchází. Udělala jsem si fotky z jeho fotek na Facebooku a mám je v ložnici. Z té odešel. Se sestrou dobré, byla za ním i v Římě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.