Přidat odpověď
Mrakova,
mít sex můžeš zcela legálně od 15-ti let, takže pak je otázka co je to normální.
16-ti letá dcera by měla být natolik vyspělá a informovaná, aby si sama rozhodla, zda je připravená přijmout sexuální akt (i vztah) e vším co k tomu patří. Já mám dceru, které je 13 a čtvrt a snažím se s ní naprosto otevřeně mluvit o všem na co se mě zeptá. A za nejdůležitější věc považuji to, aby se naučila, že jedině ona sama si rozhodne o tom, kdy, s kým a jaký bude mít vztah. Myslím tím, že si musí sama sebe vážit natolik, aby si pečlivě zvážila jestli takhle intimní věc chce s tím dotyčným zažít. V tomto musí být sobec a myslet nejprve na sebe co se týče aktu samotného i případných důsledků.
Zcela upřímně jsem daleka toho, abych si myslela, že se mě jednou bude ptát. A protože se nebude ptát, chci využít doby, kdy se ptá k tomu, aby získala všechny potřebné informace. Nemám problém o tom s ní mluvit. Já hlavně doufám, že bude chytrá a dobře si partnera vybere.
Na tu dovolenou bych jí pustila, protože pokud by s tím klukem spát chtěla klidně s ním může spát i doma a nemusí kvůli tomu jet do zahraničí. Pustila bych jí, protože předpokládám, že je to chytrá holka.
Předchozí