| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo já jsem neměla na mysli situaci včerejší s plavkama,když jsem psala,že mám zkušenost,kdy matka dovolila dítěti úmyslně zničit naši věc,ale jinou.Že by včera řekla dětem,že mají do plavek vystřihout díru,o tom pochybuji.Šlo tenkrát o něco jiného,koupila jsem dceři panenku s nádhernýma dlouhýma vlasama,líbila se nám právě hlavně kvůli nim,protože ta panenka měla vlasy tak krásně udělaný,že se to u panenek jen tak nevidí a za nějakou dobu jsem zjistila,že panna má vlasy ostříhaný nakrátko.Ostříhala jí je neteř-ségra jí to dovolila,že je panně může ostříhat!!!Tak to jsem taky zuřila,a ségra se hájila tím,že si myslela,že je to jejich panenka.Prdlačku,myslet si to nemohla,protože takovou ani podobnou pannu vůbec neměli,tak si ji nemohlo splést!!!A to ještě sváděla na to,že panenku našli válet se na písku!Tak to mě tehdy taky strašně naštvalo,jak si někdo může dovolit říct holce,že může ostříhat vlasy cizí panně.Dospělák!To je jak kdybych synovi řekla,aby si vzal kladivo,a šel kamarádovi rozmlátit autíčko,jen tak pro zábavu.Jinak dceři bude zítra jedenáct.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.