| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Meli jsme to s nasi starsi stejne - cca do pul roka kocarek nenavidela. Zlomilo se to az ve chvili, kdy zjara zacaly rust kytky a ja ji je davala k prohlizeni do ruky, byla to velka kytkomilka. :-) Do te doby ocistec, a to nejen stran kocarku - pote, co byla ve trech tydnech hospitalizovana kvuli zanetu str. ucha, ktere ji pichli, nesnasela cizi lidi (tzn. vsechny krome me a manzela, tedy vcetne babicek, tet, strycu...) a cizi mista (tedy cokoli za dvermi domova). Ona tedy byla ale hodne plactiva uz od porodnice (brisko). I nakup pro nas byl ukol vyzadujici pevne nervy. V kocaru byla ticho, pouze pokud spala. Coz nikdy nikdo nedokazal odhadnout, jak dlouho to bude. Uspat ji znamenalo ze zacatku "ukojit do mrtva" a pak spici presunout, nebo pozdeji - kdyz uz neusinala primo u kojeni - v kocare doslova "utriskat" na hrubem sterku pred domem (velmi intenzivni drncani a houpani na 3 metrech tam a zpet v dobe, kdy byla unavena a pripravena na spani, bylo to jedine, jak v kocarku usnula). Jakmile se potom probudila, okamzite spustila, coz znamenalo urychlene tryskem vyrazit smer domov a vyndat. Zpetne jsem to zhodnotila, ze tech prvnich 6-7mesicu jsem z ni mela regulerni depku. Ona mi to korenila jeste tim, ze vyzadovala vyhradne kojeni (lahve a dudliky vseobecne byly tabu - akorat se ji z nich navalovalo - takze chybel jakykoli tlumic, nepila z lahve ani moje mleko) a navic kojeni pouze v poloze lezmo (moje chyba, sama jsem si ji tak naucila, bylo to doma pohodlne, podruhe uz jsem se toho vyvarovala) - coz, jak jiste uznas, je na verejnosti hodne tezko proveditelne. Takze naprosto vim, o cem mluvis, kdyz pises, jak jsi radej zavrena doma, ze na to nemas nervy. Kazda cesta kamkoli (at uz s ni, nebo bez ni) pro me byl obrovsky stres. Preslo to postupem casu samo, jak se zacinala zajimat i o okolni svet, nenadelala jsem s tim nic. Jedina ucinna rada, ktere se mi (stejne jako i v dalsich smerech) dostalo, byla: "Vydrz, prejde to." ~6~ Maminka vydrzi vic, nez clovek!!! Drzim palce, at to u vas ma kratkeho trvani. ~;((~;((~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.